Camerasystemen


Observatie door middel van camerasystemen kan ook voor uw situatie uitkomst bieden.
Bij diefstalpreventie kunt u door het gebruik van camera’s zorgen dat de potentiële dief niet onopgemerkt zijn gang kan gaan, uw extra paar “ogen” zorgen voor een feilloze kijk op de situatie.
Beveiligen is maatwerk, en voor camerabewaking is deze regel extra duidelijk van toepassing.

Maatwerk

Hoe vaak ziet u niet de beelden op tv, de zwarte schim in beeld is tijdens zijn vergrijp geregistreerd met behulp van een videocamera, maar wat heeft u aan een schim? Dit beeld zal u niet verder helpen in de identificatie van de dader. Daarom is het van groot belang dat het systeem doordacht wordt opgesteld, eventueel met aanvullende verlichting, tegenlichtcompensatie, infrarood verlichting, zoom lens, auto iris. Technische termen te over, maar wat het belangrijkste is dat er uiteindelijk wordt geregistreerd wat voor u belangrijk is.

Het aanbod van camera’s is overweldigend, en elk type is op een bepaald doel afgestemd.
De toepassingen zijn eindeloos. Van het observeren van een stal, tot het bewaken van een buitenterrein.

Met behulp van dit aanbod, uw wensen, en de technische kennis van EM Beveiliging kan er van (bijna) elke situatie een duidelijk “plaatje” gemaakt worden.

Observatie en registratie

Het camerasysteem kunt u aanwenden voor observatie, het bekijken van de beelden op het moment van gebeurtenis, maar een glasheldere afdruk van het gebeurde zult u alleen zelf na kunnen vertellen.

Registreren van camerabeelden kan in bepaalde gevallen cruciaal zijn bij vervolging of bewijsvoering van delicten. De registratie zal met behulp van een harddisk recorder met daarin een hardeschijf uw beelden altijd van een constante kwaliteit waarborgen. Tevens zijn de nieuwe systemen uitgevoerd met een netwerk aansluiting zodat u vanaf elke willekeurige plek ter wereld, met uw smartphone, tablet en/of pc, de beelden kan bekijken.

Kwaliteit

Er zijn veel leveranciers en fabrikanten van camerasystemen, maar EM Beveiliging heeft gekozen voor Hikvision en is ook een gecertificeerd Hikvision partner.

Welk systeem u ook kiest, de kennis van EM Beveiliging zorgt ervoor dat u het juiste systeem voor de juiste toepassing kiest.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Ons werkgebied is:
camerasysteem Apeldoorn, camerasysteem Baak, camerasysteem Brummen, camerasysteem Deventer, camerasysteem Dieren, camerasysteem Doetinchem, camerasysteem Eefde, camerasysteem Eerbeek, camerasysteem Gorssel, camerasysteem Hengelo (gld), camerasysteem Klarenbeek, camerasysteem Laren, camerasysteem Lochem, camerasysteem Ruurlo, camerasysteem Steenderen, camerasysteem Teuge, camerasysteem Twello, camerasysteem Voorst, camerasysteem Vorden, camerasysteem Warnsveld, camerasysteem Wilp, camerasysteem Zutphen.