Toegangscontrole


De conventionele sleutelsystemen voldoen vaak niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd. Deze sleutels kunnen vaak eenvoudig worden bij gemaakt en uiteindelijk is er geen controle meer over de in omloop zijnde sleutels. Ook de inbraakwerendheid laat te wensen over! Vaak voldoen de inbraakwerende oplossingen niet meer aan de eisen van deze tijd.

EM Beveiliging kan het mechanische sluitsysteem eenvoudig vervangen door een elektronisch toegangscontrole systeem dat betrouwbaar en inbraak-veilig is.

Door het plaatsen van elektronische sloten met de daarbij behorende elektronische toegangscontrole lezers krijgen personen toegang met een tag of pas. De uitgegeven sleutels (tags of passen) zijn niet te kopiƫren en worden met speciale software geprogrammeerd of geblokkeerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet-directe personen enkel toegang tot de hoofdingang geven, het schoonmaakbedrijf op gezette tijden toegang geven en je personeel in bevoegde delen toe laten.

Onze systemen zijn zo op elkaar ingespeeld dat een gebruiker met de juiste bevoegdheden van zijn/haar tag of pas het alarmsysteem kan bedienen.

Beheer van het systeem wordt vereenvoudigd met een software pakket welke door U beheerd kan worden.

De persoonlijke component

Bezoekersstromen worden steeds complexer, bedrijfsinformatie waardevoller en ook de eisen die we stellen aan gebruiksgemak van gebouwen nemen toe. U kunt zich misschien wel voorstellen wat de kosten zijn als iemand een sleutel verliest, waarmee op verschillende en essentiƫle plaatsen toegang te verkrijgen is. (cilinders vervangen en nieuwe sleutels uitdelen is dan de enige kostbare oplossing).

Met elektrische deursloten, voorzien van een codeslot, elektronische sleutel of een toegangscontrole lezer kunt u voortaan in een handomdraai de toegangsrechten toekennen, blokkeren of wijzigen van een individuele gebruiker. EM Beveiliging helpt u graag om optimaal voorbereid te zijn op de meest actuele beveiligingsstukken.