Over ons


EM Beveiliging is opgericht door Etienne Moolenaar en heeft ruim 18 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole, noodverlichting en datanetwerken.

Er wordt altijd meegedacht met de klant, zodat uw wensen kunnen worden omgezet in een veilig gevoel. Echter is het ook belangrijk dat uw situatie leefbaar blijft, zodat u zich niet gevangen voelt in uw eigen huis.
De kwaliteit van onze service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit komt uiteindelijk ten goede aan uw nachtrust, immer slaapt u beter wanneer u verzekert bent van een goed functionerende en geactiveerde installatie.

Door de ervaring die wij in de loop van de jaren opgebouwd hebben, hebben wij een brede visie en missie op het gebied van beveiligen gekregen! Wij werken regionaal voor particulieren, bedrijven en instellingen en staan 24 uur per dag voor u klaar met onze eigen servicedienst.

Ons werkgebied is:
Apeldoorn, Baak, Brummen, Deventer, Dieren, Doetinchem, Eefde, Eerbeek, Gorssel, Hengelo (gld), Klarenbeek, Laren, Lochem, Ruurlo, Steenderen, Voorst, Vorden, Warnsveld, Wilp, Zutphen.